• Επιστολή Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου: Με συκοφάντησε ο Ολυμπιακός

  10:15 μμ, Παρασκευή 16 Νοε 2018 10:15 μμ, Παρασκευή 16 Νοε 2018

  Το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν έφερε μεγάλη ένταση με επίκεντρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα για φραστική επίθεση στους διαιτητές και από τότε ξεκίνησε ένα... σίριαλ με πολλά επεισόδια.

  Ο Ολυμπιακός ζήτησε την αποβολή του αλλά και την αποβολή των «πράσινων» από την Euroleague, ενώ εκτός της επικοινωνίας με τον Τζόρντι Μπερτομέου, οι Πειραιώτες προχώρησαν και σε αγωγή.

  Μετά από όλα αυτά, ο λόγος πέρασε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ έστειλε επιστολή στον CEO της Euroleague θεωρώντας πως δεν μπορούσε να αμυνθεί με άλλον τρόπο. Εκεί εκφράζει αρχικά την απορία του για την επαναφορά των περσινών προστίμων, από τη στιγμή που κατηγορείται για κάτι μη σημαντικό, το οποίο έφερε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Παράλληλα, τονίζει πως ο Ολυμπιακός έδωσε στα media το φύλλο αγώνα, ενώ σημειώνει ότι είναι παράλογο να είναι εγκαλούμενος αυτός και ο Παναθηναϊκός, αντί για τους «ερυθρόλευκους».

  «Ο Ολυμπιακός σκόπιμα παραποίησε την αλήθεια. Ουδέποτε έκανα τέτοιες κατηγορίες εναντίον των διαιτητών και όλα όσα σκόπιμα έχει εξαπλώσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ο Ολυμπιακός, τα οποία είναι μια τεράστια συκοφαντία», αναφέρει στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις και αγωγές στους Πειραιώτες και στους εκπρόσωπους του.

  Προτού κλείσει, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ κάλεσε την Euroleague να επιληφθεί του θέματος και να προχωρήσει στις ενέργειες που πρέπει εναντίον του Ολυμπιακού.

  Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Τζόρντι Μπερτομέου:

  «Αγαπητέ κύριε Μπερτομέου,

  Με μεγάλη έκπληξη έλαβα τη σημερινή επιστολή σας, από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν πολλές ερωτήσεις.

  Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα 410.000 ευρώ έχουν επανέλθει, ενώ μου είπατε ρητά ότι μόνο σε περίπτωση σοβαρής παράβασης θα συμβεί αυτό και όχι για ένα μικρό παράπτωμα, όπως ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Πέρα, όμως, από αυτό, μια τέτοια εξαντλητική ποινή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτό που ο ίδιος ο δικαστής έχει αποδεχθεί σαν γεγονός.

  Δεν έχει αναφερθεί καμία πράξη βίας και ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που έδωσε στα media το φύλλο αγώνα και έστρεψε την προσοχή σε αυτό το συμβάν και όχι σε εμένα! Σε καμία περίπτωση αυτή η ποινή δεν αποτυπώνει τη συναινετική συμφωνία μας να έχουμε μια νέα αρχή με καλή πίστη.

  Επιπλέον, είναι εντελώς αντιφατικό το γεγονός ότι τη στιγμή που κατηγορούμε ότι είπα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, είμαι ταυτόχρονα εγκαλούμενος από τον Ολυμπιακό για ακριβώς αντίθετες δηλώσεις. Δεν είναι μόνο παράνομο, είναι και εντελώς παράλογο!!!

  Ο Ολυμπιακός σκόπιμα παραποίησε την αλήθεια μέσω δημόσιων ανακοινώσεων, αναφέροντας ότι τον κατηγόρησα πως δωροδόκησε τους δυο διαιτητές του παιχνιδιού!!! Αυτό είναι προϊόν της φαντασίας του Ολυμπιακού και είναι εντελώς αναληθές και παραπλανητικό. Ποτέ δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε έκανα τέτοιες κατηγορίες εναντίον των διαιτητών και όλα όσα σκόπιμα έχει εξαπλώσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης ο Ολυμπιακός, τα οποία είναι μια τεράστια συκοφαντία.

  Θα περίμενε κανείς ότι μετά τις επίσημες δυσφημιστικές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού και εναντίον μου, η Ευρωλίγκα θα είχε ήδη ασκήσει κατηγορίες εναντίον τους. Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Ολυμπιακός τολμά να κατηγορήσει δημοσίως και επανειλημμένα τον Παναθηναϊκό και εμένα για μια τέτοια συμπεριφορά, ακόμα και αφού λάβατε τις πρόσθετες δικαστικές μας σημειώσεις τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, με τις οποίες δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα ψέματα που έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα Μέσα!

  Αντίθετα, όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά ξεκίνησαν νέες διαδικασίες για σοβαρές (!!) παραβάσεις εναντίον των θυμάτων, δηλαδή του Παναθηναϊκού και εμού, για ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΙΣ 9/11/2018 ΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ!

  Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είμαι σε αδιέξοδο όσον αφορά τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, καθώς δεν μπορώ να απαντήσω δημοσίως, ώστε να μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και όχι μόνο γνωρίζουν αυτό το γεγονός, αλλά συνεχώς επωφελούνται από αυτό. Περιττό να πω ότι προσωπικά έχω ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες δικαστικές και εξωδικαστικές ενέργειες ενάντια στον Ολυμπιακό για να προστατέψω το όνομα και την προσωπικότητά μου ενάντια σε όλες τις παραπάνω ψευδείς και δυσφημιστικές κατηγορίες από τον τελευταίο, έχω ήδη κάνει μήνυση και υπέβαλα αγωγή εναντίον τους και πιστεύω πραγματικά ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα καταδικάσει τους ενόχους με τον πιο παραδειγματικό τρόπο - όπως και η Ευρωλίγκα.

  Τόσο αυτή προς τον Παναθηναϊκό όσο και η προσωπική μου σταθερή δυσφήμιση δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές ούτε από εμένα ούτε, κυρίως, από εσάς. Η Ευρωλίγκα θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει επίσημες διαδικασίες σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες εξαπατητικές ανακοινώσεις του Ολυμπιακού. Ως εκ τούτου, σας ζητώ να με ενημερώσετε εγκαίρως για τις ενέργειες που έχουν ήδη αναληφθεί από την Ευρωλίγκα εναντίον του Ολυμπιακού και των εκπροσώπων του σχετικά με τον Παναθηναϊκό και την προσωπική μου ανεκτίμητη ηθική και υλική ζημία και δηλώνω επίσημα ότι θα βοηθήσω με κάθε δυνατό τρόπο , έτσι ώστε η εικόνα της Ευρωλίγκα να προστατευτεί από μια τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά, όπως αυτή που εμφανίζει ο Ολυμπιακός.

  Στην απίθανη περίπτωση που δεν έχει γίνει ακόμη αυτό, σας ζητώ να προχωρήσετε αμέσως με τις δικές σας νομικές ενέργειες για να προστατεύσετε τόσο εμένα όσο και την Ευρωλίγκα»

  Πηγή: filathlos.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα