• Φεύγει ο Βαλβέρδε

  6:50 πμ, Δευτέρα 09 Απρ 2012 6:50 πμ, Δευτέρα 09 Απρ 2012

  Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει την απόφασή του και στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

  Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει την απόφασή του και θα την δημοσιοποιήσει μετά τον τελικό Κυπέλλου.

  Άλλωστε, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε, δεν επιθυμεί το ζήτημα της παραμονής του να γίνει σήριαλ.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL, ο 48χρονος προπονητής δεν πρόκειται να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν καθώς το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για εκείνον και την οικογένειά του, η οποία τον πιέζει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

  Έτσι λοιπόν, υπό την σφοδρή πίεση των δεδομένων συνθηκών, ο Βάσκος τεχνικός έχει αποφασίσει να μην παραμείνει στην Ελλάδα και το «ερυθρόλευκο» λιμάνι.

  Τονίζεται επίσης πως η απόφασή του είναι οριστική και δεν σχετίζεται με πρόταση συνεργασίας από άλλον σύλλογο της πατρίδας του, αφού ακόμη κι αν δεν βρεθεί πρόταση από Ισπανική ομάδα – για την ώρα άλλωστε δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό – το προσωπικό του ζήτημα είναι τόσο σοβαρό που αναγκάζεται να πάρει την απόφαση αυτή ακόμη κι αν δεν εργαστεί την επόμενη σεζόν.

  Επομένως, οι Πειραιώτες βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης.Σημειώνεται πως από τον Ολυμπιακό έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, αν και υπάρχουν ακόμη αρκετοί μέσα στην ΠΑΕ που ελπίζουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα αντιστραφεί το κλίμα.

  Πηγή: gazzetta.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα