• Απογοητευμένος ο Βαλβέρδε

  2:05 πμ, Παρασκευή 16 Μάρ 2012 2:05 πμ, Παρασκευή 16 Μάρ 2012

  Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε πως είναι απογοητεύμενος από την εξέλιξη του αγώνα καθώς η ομάδα του θα μπορούσε να ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ή 3-0 αλλά η τύχη μερικές φορές σου χαμογελά και άλλες σου γυρνάει την πλάτη.

  "Μένουμε με την ικανοποίηση από κάποια πολύ καλά παιχνίδια που κάναμε φέτος στην Ευρώπη, αλλά και με την πικρή γεύση του τρόπου που αποκλειστήκαμε. Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μου για την ευρωπαϊκή μας διαδρομή, γιατί για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλός ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ευρωπαϊκή πορεία, ανεξάρτητα από τον αποκλεισμό, καθώς όλοι θέλαμε πολύ να προκριθούμε" είπε ο Βαλβέρδε στη συνέντευξη τύπου.

  Όσον αφορά στο ντέρμπι της Κυριακής εναντίον του ΠΑΟ ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: "Ελπίζω να ανακάμψουμε γρήγορα ψυχολογικά εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Πριν λίγους μήνες αποκλειστήκαμε από το Champions League στο τέλος και παρότι αυτό μας κόστισε πολύ, ανασυνταχθήκαμε. Το ντέρμπι ήταν και είναι σημαντικό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε".

  Πηγή: pamesports.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα