• Βενγκέρ: Για πάντα στην Άρσεναλ

  5:04 πμ, Σαββατο 28 Σεπ 2013 5:04 πμ, Σαββατο 28 Σεπ 2013

  Βενγκέρ: Για πάντα στην Άρσεναλ

  Την επιθυμία του να μείνει για πάντα στην Άρσεναλ εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, που παραδέχτηκε πάντως ότι δεν περίμενε πως θα έμενε για τόσα πολλά χρόνια στους Λονδρέζους.

  Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για τη στήριξη που έχει από τη διοίκηση του συλλόγου, τις προτάσεις που του έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για το πότε πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βενγκέρ:

  Αναφορικά με την στήριξη του Κροένκε και για το πόσο θέλει να μείνει στην Άρσεναλ:

  «Είναι τιμή μου να έχω την στήριξη του Σταν Κροένκε. Είναι πολύ θετικό για μένα. Μακάρι να μείνω για πάντα στην Άρσεναλ γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι… αθάνατος (γέλια). Αγαπώ πολύ αυτήν την ομάδα, φυσικά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί σε αυτό το κλαμπ, εδώ και 17 χρόνια που είχαμε καλές και κακές μέρες, πάντα όλοι έδειχναν πίστη σε μένα και είχα την στήριξη της ομάδας».

  Για το αν περίμενε να μείνει τόσο καιρό στην Άρσεναλ:

  «Όχι, δεν το περίμενα. Πάντα έλεγα ότι σε αυτήν την δουλειά πρέπει να φέρεσαι σα να πρόκειται να μείνεις για πάντα αλλά να ξέρεις ταυτόχρονα ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγεις… Έτσι το αντιμετωπίζω. Θέλω να κάνω καλά την δουλειά μου όσο είμαι εδώ και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την Άρσεναλ».

  Σχετικά με το πότε θα ανανεώσει αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι:

  «Θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν νομίζω ότι κανείς αμφισβητεί την αφοσίωσή μου στον σύλλογο αυτόν. Θέλω να ξέρω ότι έχω κάνει αυτό που πρέπει και μετά θα δούμε και αυτό το θέμα. Αν έχω ένα καλό πράγμα στην δουλειά μου, είναι ότι δεν χρειάζομαι πολλά λόγια για να ανανεώσω. Δεν ξέρω πότε θα υπογράψω νέο συμβόλαιο, δεν είναι αυτό το βασικό θέμα μου αυτή την στιγμή».

  Όσο για τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες αυτά τα χρόνια και αν σκέφτηκε να φύγει:

  «Ναι, απέρριψε αρκετές προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια γιατί αξιολογούσα τι έχω εδώ και τι θα αφήσω αν φύγω. Είναι πολύ σημαντικό στην δουλειά αυτή να ξέρεις τι θες γι’ αυτό και πάντα μετρούσα πολύ το τι μου προσφέρει αυτή η ομάδα».

  Πηγή: gazzetta.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα