• Βαρδινογιάννης: Τέλος το τζάμπα

  6:57 πμ, Τετάρτη 29 Μάι 2013 6:57 πμ, Τετάρτη 29 Μάι 2013

  Βαρδινογιάννης: Τέλος το τζάμπα

  Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ξέσπασε σχετικά με τις αξιώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

  «Ενώ είχαμε συμφωνήσει για το τίμημα, τώρα μου είπαν δεν έχουμε τόσα λεφτά. Τη θέλουν δωρεάν, όπως τις μετοχές. Αυτό δεν θα γίνει. Τέλος το τζάμπα», δήλωσε ο Καπετάνιος που εξέφρασε την δυσφορία του για την στάση της διοίκησης του Παναθηναϊκού απέναντι στα συνθήματα των οργανωμένων οπαδών κατά της οικογένειάς του... «Δεν είδα καμία καταδίκη εκ μέρους σας. Τον Παναθηναϊκό σας τον χαρίσαμε».

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην εφημερίδα "Live Sport":

  Για το υψηλό ενοίκιο της Παιανίας: "Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη, και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από τη μεσιτική εταιρεία (1,8 εκατ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά...".

  Για την δυσαρέσκειά του στα υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειάς του την οποία εξέφρασε στον Παναγόπουλο: "Φυσικά. Του είπα δεν έχω δει καμία αντίδραση σας. Τον Παναθηναϊκό σάς τον χαρίσαμε. Δεν είδα να καταδικάζετε όλη τη χρονιά με μία ανακοίνωση αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο...".

  Για την απάντηση του Παναγόπουλου: "Μου είπε δεν είμαστε εμείς, άλλοι είναι πίσω από αυτά. Δεν ελέχθη όνομα. Αλλά το φωτογράφισε...".

  Για την πώληση της Παιανίας: "Δεν είναι προς πώληση η Παιανία. Αλλά αν υπάρξει πρόταση τη συζητώ. Δεν έχω πει εγώ κανένα νούμερο... Από τη μία λένε “δεν έχουμε λεφτά” και από την άλλη λένε ότι θέλουν να αγοράσουν την Παιανία".

  Για το μέλλον της Παιανίας αν φύγει ο Παναθηναϊκός: "Αυτήν τη στιγμή δεν θεωρείται δεδομένη η συμφωνία. Συμφωνήσαμε στο τίμημα αλλά υπαναχώρησαν. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν “δεν έχουμε λεφτά”... Νομίζουν ότι θα γίνει ό,τι και με τις μετοχές. Το θέλουν δωρεάν. Αλλά αυτό δεν θα γίνει".

  Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Με πικραίνει η εικόνα του Παναθηναϊκού. Εγώ δεν μποήκα το 1979 για να εκμεταλλευθώ τον Παναθηναϊκό, μπήκα από μεράκι, εις βάρος της οικογένειάς μου και της δουλειάς μου".

  Για τον Γιάννη Αλαφούζο: "Δεν κάνω κρίση για κανέναν".

  Για την επιστρoφή της οικογένειας στην ομάδα: "Με τις παρούσες συνθήκες δεν το βλέπω. Έχει αλλάξει τίποτα στον αθλητισμό από τη μέρα που έφυγα;".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα