• ΣΟΚ στη Ρόδο

  1:40 μμ, Πέμπτη 02 Αυγ 2012 1:40 μμ, Πέμπτη 02 Αυγ 2012

  Οργή προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένα κοριτσάκι μόλις έξι χρόνων είχε γίνει έρμαιο στις αρρωστημένες διαθέσεις του ίδιου του παππού του!

  Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας της μητέρας των παιδιών.

  Επειδή το σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται σε εξαιρετικά απομακρυσμένο σημείο και τα παιδιά δεν είχαν παρέα ζήτησαν να κατά την καλοκαιρινή περίοδο που τα σχολεία ήταν κλειστά, κάποιες φορές την εβδομάδα, να διανυκτερεύουν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους, το οποίο βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού και γειτνίαζε με παιδική χαρά ούτως ώστε να μπορούν να παίζουν και να συναναστρέφονται με φίλους τους.

  Έτσι δύο φορές την εβδομάδα περίπου, διανυκτέρευαν στο σπίτι των παππούδων τους.

  Στις 29 Ιουλίου η μητέρα των παιδιών σε μία συνηθισμένη πρακτική παροχής συμβουλών προς τα παιδιά, τους είπε πως δεν θα πρέπει να επιτρέπουν σε κανέναν να τους αγγίζει τα γεννητικά τους όργανα, ούτε να απομακρύνονται μαζί με τρίτους για να κάνουν την ανάγκη τους, ο ένας γιος της αντέδρασε και είπε πως αυτό δεν είναι κακό, γιατί πολλές φορές κατά τις ημέρες που διανυκτερεύουν στο σπίτι των παππούδων, όταν η γιαγιά πέσει για ύπνο, ο παππούς πάει στην τουαλέτα με την αδελφή του και παραμένει εκεί για αρκετή ώρα.

  Οι γονείς προσέγγισαν με διακριτικότητα την κόρη τους και την ρώτησαν σχετικά. Το ανήλικο κορίτσι τους περιέγραψε ότι όταν διανυκτερεύουν στο σπίτι των παππούδων, ο παππούς της την υποχρεώνει να πηγαίνει στην τουαλέτα μαζί του και να τον παρακολουθεί ενώ αυτός αυνανίζεται.

  Φέρεται να τους είπε ακόμη ότι ο παππούς της ζήτησε να μην το πει σε κανέναν γιατί αν το έλεγε η γιαγιά θα φώναζε.

  Μετά τα παραπάνω, ζήτησαν την παροχή συνδρομής από την τηλεφωνική γραμμή «το χαμόγελο του παιδιού» και τους συνεστήθη να προσφύγουν στην εισαγγελική αρχή, πράγμα που έπραξαν το πρωί της επομένης ημέρας.

  Μετά από το ισχυρό σοκ που δοκίμασαν, οι γονείς κατέφυγαν στην εισαγγελική αρχή όπου υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά για αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση στον παππού.

  Σε βάρος του διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

  Πηγή: newsbomb.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα