• Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ καταγγέλλει ότι λεωφορείο του ΟΑΣΘ κρεμάστηκε στο κενό γιατί δεν είχε φρένα - Τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού - ΦΩΤΟ

  9:14 μμ, Δευτέρα 05 Αυγ 2019 9:14 μμ, Δευτέρα 05 Αυγ 2019

  Στο κενό κρεμάστηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, το οποίο ξεκίνησε από το αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη χωρίς φρένα, όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα.

  Η κ. Σάπικα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, φωτογραφία του συγκεκριμένου λεωφορείου σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα το πρωί έφυγε λεωφορείο χωρίς φρένα! Από κάτω (στο χαμηλό επίπεδο) υπήρχε ένας εργαζόμενος, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα! Το συμβάν έλαβε χώρα στο Αμαξοστάσιο Σταυρούπολης. Και η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων συνεχίζεται».

  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Think Simple, το ίδιο λεωφορείο πριν από μερικά χρονιά παρουσίασε και πάλι το ίδιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σταθμαρχείο και λεωφορείο.

  Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η διοίκηση του οργανισμού κάνοντας λόγο για «fake news». Όπως επισημαίνει ο ΟΑΣΘ, «το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε με αποκλειστική ευθύνη του τεχνίτη που εκείνη τη στιγμή οδηγούσε το όχημα και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε βλάβη των φρένων που επινόησαν οι διάφοροι ''καλοθελητές''».

  Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

  «Το... τερμάτισαν με τα fake news οι νοσταλγοί του αμαρτωλού «ιδιωτικού» ΟΑΣΘ. Αυτή τη φορά με «πρωταγωνίστρια» την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Σύνθια Σάπικα, η οποία μάλιστα είναι και... επαγγελματίας δημοσιογράφος, δημοσιοποίησαν μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι σημειώθηκε ατύχημα στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης με λεωφορείο που δήθεν είχε πρόβλημα στα σύστημα των φρένων.

  Για την αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε με αποκλειστική ευθύνη του τεχνίτη που εκείνη τη στιγμή οδηγούσε το όχημα και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε βλάβη των φρένων που επινόησαν οι διάφοροι «καλοθελητές» οι οποίοι έσπευσαν να ενημερώσουν και την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ.

  Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Συντήρησης του ΟΑΣΘ Νίκος Κωνσταντινίδης, για το συγκεκριμένο περιστατικό, «το ατύχημα οφείλεται σε λάθος μανούβρα που έκανε ο υπεύθυνος αμαξωμάτων του αμαξοστασίου Σταυρούπολης. Δεν είναι ειδικός ελιγμοδηγός αλλά προσπάθησε να μετακινήσει το όχημα από υπερβάλλοντα ζήλο προκειμένου να επισπευσθεί η επισκευή άλλου οχήματος. Το συγκεκριμένο όχημα δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα φρένα, όπως επιβεβαιώθηκε από ελέγχους που διενεργήθηκαν πριν και μετά το ατύχημα».

  Συνιστούμε σε όσους προσπαθούν να επαναφέρουν από την πίσω πόρτα αυτούς που καταλήστευσαν τα χρήματα του ελληνικού λαού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το σκάνδαλο “ΟΑΣΘ” που ταλαιπώρησε τη Θεσσαλονίκη για 60 χρόνια και στοίχισε στους Έλληνες φορολογούμενους εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχει ονοματεπώνυμα. Η εκκαθάριση του Οργανισμού είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή παρά το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν μετά μανίας να σταματήσει».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα