• ΔΕΗ: "Λεφτά υπάρχουν"

  6:53 μμ, Πέμπτη 31 Μάι 2012 6:53 μμ, Πέμπτη 31 Μάι 2012

  Ρεπορτάζ Αντώνης Μπιδέρης

  Την ώρα που η ΔΕΗ δηλώνει ότι βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση από άποψης ρευστότητας, έγγραφο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει πως το ευλογημένο «λεφτά υπάρχουν» ζει και βασιλεύει, αφού η επιχείρηση χιλιάδες ευρώ για χορηγία ενός τοπικού αθλητικού ομίλου.

  Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο με ημερομηνία 24 Μαϊου 2012, η ΔΕΗ αποφάσισε την οικονομική υποστήριξη του αθλητικού ομίλου...Κύμης για την περίοδο 2012 -2014 με ποσό μέχρι 330.000 ευρώ!

  Συγκεκριμένα, στην απόφαση, αναφέρεται χαρακτηριστικά, ότι η ΔΕΗ αποφάσισε:

  «Την υποστήριξη του αθλητικού ομίλου Κύμης, μέχρι ποσού των 330.000 Ευρώ, συνολικά για το χρονικό διάστημα 3 ετών, στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας της ΔΕΗ Α.Ε. με τις τοπικές κοινωνίες Αλιβερίου – Κύμης για τον εξηλεκτρισμό της χώρας»!

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ:

  Μία βδομάδα αργότερα, στις 29.05.2012 ο αθλητικός όμιλος Κύμης, με ανακοίνωση του, ευχαριστεί μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της ΔΕΗ Α.Ε. και δηλώνει ότι μέρος του ποσού, συγκεκριμένα 50.000 ευρώ, θα τα διαθέσει για την ενίσχυση των υπόλοιπων ομάδων της περιοχής.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως εξηγούν στην ανακοίνωση τους, έλαβαν την απόφαση αυτή, με αφορμή τον προσφατο υποβιβασμό της ομάδας:

  " Ανάμεσα στις επιχειρήσεις μας συμπαραστάθηκαν, περιλαμβάνεται και το ΔΣ της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, το οποίο, όπως με χαρά ενημερωθήκαμε πρόσφατα ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας για οικονομική επιχορήγηση και συνέδραμε το σύλλογό μας με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την κάλυψη μέρους των περσινών μας εξόδων αλλά και των πολλών εξόδων μας για την επόμενη περίοδο.

  Σας ενημερώνουμε ακόμα, ότι το Δ.Σ. της ομάδας μας σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή της επιχορήγησης, την έκφραση ευχαριστηρίων προς το Δ.Σ. της ΔΕΗ. Με δεδομένο όμως ότι ο προϋπολογισμός μας για το τρέχον έτος είχε προβλεφθεί με αυξημένες δαπάνες, επειδή δεν αναμέναμε τον υποβιβασμό της ομάδας μας από τη Δ΄Εθνική, αποφασίσαμε τη διάθεση μέρους της επιχορήγησης, όταν αυτή καταβληθεί και συγκεκριμένα ποσού 50.000 περίπου, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο περίπου της συνολικής επιχορήγησης, να διατεθεί στα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, για να βοηθηθούν σε όλη την περιοχή την περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου οι αθλητικές δραστηριότητες."

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που φαίνεται να υπογράφει ο αθλητικός όμιλος Κύμης:

  «Την ώρα που η ΔΕΗ δεν πληρώνει τα χρέη της, έρχεται και χρηματοδοτεί ένα αθλητικό όμιλο για πολλοστή φορά» λέει ο δημοτικός σύμβουλος Κύμης – Αλιβερίου, Γιάννης Σιαγιάννης, σχολιάζοντας την χρηματοδότηση.

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα