• Λοβέρδος στον Realfm 97,8: Αν πάνε στις εκλογές με αυτού του είδους τα δηλητηριώδη όπλα και τις συκοφαντίες, θα λάβουν απάντηση όπως τους αρμόζει

  1:10 μμ, Τρίτη 06 Νοε 2018 1:10 μμ, Τρίτη 06 Νοε 2018

  "Σε ότι με αφορά, αυτό το οποίο καταγράφεται στο πόρισμα και θα συζητηθεί σε λίγη ώρα στη Βουλή, είναι ότι η στάση μου στην εξεταστική επιτροπή ότι δεν απήντησα με ειλικρίνεια, αυτό δεν έχει να κάνει με ποινικά αδικήματα. Όποιος θέλει να πει ότι ψευδόρκησα να το πει ανοιχτά, δεν το λέει κανείς" δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

  "Η ιστορία αυτή τελειώνει και επειδή τελειώνει θέλω να θυμίσω ότι τώρα για μένα είναι μια στιγμή δικαίωσης αλλά έχω περάσει δύο χρόνια δύσκολα" συμπλήρωσε.

  Ερωτηθείς αν έχει κάποια ανησυχία για την υπόθεση Novartis δήλωσε "καμία απολύτως. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, δεν είναι στα χέρια μου, ούτε είναι πολιτικό το ζήτημα αυτή τη στιγμή, σε ότι με αφορά γνωρίζω πολύ καλά τι είναι αυτά που έχουν γίνει με τις προμηθευτικές εταιρείες, πως έχω μειώσει τη φαρμακευτική δαπάνη, τι έκανα στα δύο χρόνια που ήμουν στο κάτεργο αυτό. Γιατί τότε ήταν κάτεργο το υπουργείο υγείας, είχαμε την τρόικα πάνω από το κεφάλι μας όλη την ημέρα, ελέγχοντας και το παραμικρό χαρτί".

  "Αισθάνομαι απολύτως ελεύθερος, απολύτως επιθετικός, λέω αυτά που νιώθω, αλλά βλέπω ότι η πλειοψηφία αποφασίζει να πάει στις εκλογές έτσι αφού δεν έχει άλλα επιχειρήματα. Αφού θα πάει η πλειοψηφία με ευθύνη της στις εκλογές προσπαθώντας να χτυπήσει το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ, εγώ απαντάω και το ΠΑΣΟΚ απαντάει ότι θα απαντήσουμε με τον πιο δυναμικό τρόπο. Τους έχουμε στο τελευταίο χρονικό διάστημα που κυβέρνησαν, στα τέσσερα αυτά χρόνια, τους έχουμε δακτυλοδεικτούμενους για 10 περίπου περιπτώσεις. Σε αυτές τις 10 περιπτώσεις θα λάβουν ακριβώς την πρακτική που δίνουν σε μας" τόνισε.

  "Όταν λες ότι η υπογραφή σου αφορά σε νόμιμη πράξη, αλλά εγώ λέω ότι μπορεί να δωροδοκήθηκες, αυτό σημαίνει ότι για κάθε πράξη που έχουν υπογράψει οι υπουργοί τους για τα 10 θέματα και για παραπάνω, με μια απλή αναφορά στη Βουλή, δική μου, στην επόμενη Βουλή, αν είμαι βουλευτής, ή του οποιουδήποτε άλλου θα κινείται η ποινική διαδικασία. Μέχρι στιγμής έτσι δείχνουν ότι θέλουν να σκέφτονται, στείλτο στη δικαιοσύνη και άστο και ας εκθέτεις τον Χ, τον Ψ, τον Ω. Τη δουλειά την πολιτική να κάνουμε, για τα ψηφαλάκια δουλεύουμε, αυτό όμως και απάντηση" υπογράμμισε.

  "Αν πάει κάποιος στις εκλογές με αυτού του είδους τα δηλητηριώδη όπλα, με ψεύτικα επιχειρήματα και τη σκανδαλολογία και τις συκοφαντίες, θα λάβει απάντηση όπως του αρμόζει" είπε ο κ. Λοβέρδος.

  Ακούστε το ηχητικό:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα