• Στον Έβρο ο υπ. Άμυνας

  3:10 μμ, Παρασκευή 25 Μάι 2012 3:10 μμ, Παρασκευή 25 Μάι 2012

  Δήλωση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλη Φράγκου κατά την επίσκεψη του στον Έβρο

  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του Τύπου για τη μαζική παρουσία τους και το ενδιαφέρον το οποίο επέδειξαν σε αυτή τη σεμνή τελετή, της απονομής των ξιφών στους Έλληνες και στις Ελληνίδες αξιωματικούς. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, διότι δεν ήμασταν μόνοι μας. Βρίσκονταν εδώ οι φίλοι τους, οι συγγενείς τους και πολύς κόσμος, παρουσία του Σεβασμιοτάτου και των λοιπών επισήμων. Η σημειολογία είναι μία και μόνη. Είμαστε εδώ, στην ακριτική περιοχή του Έβρου, όχι απλώς για να παριστάμεθα, αλλά για να αποτελούμε τη σιωπηλή, ισχυρή δύναμη που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει σκέψεις και να αμφισβητήσει πάνω από όλα την εθνική μας κυριαρχία».

  Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το έργο που είχε αρχίσει ο ο υπηρεσιακός υπουργος Εθνικής Άμυνας, όντας ακόμα αρχηγός ο κ.Φράγκος απάντησε:

  "Εγώ δεν θα αναφέρω τι έχω ξεκινήσει ως Αρχηγός. Εγώ ξέρω ότι συμβιώνουμε εδώ και αρκετές δεκαετίες με τους Εβρίτες, είμαστε σε αγαστή συνεργασία και όπου μπορούμε να προσφέρουμε ή να παράγουμε αναπτυξιακό έργο, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και με όλη μας την ψυχή, γιατί πραγματικά μας αγαπάτε και εμείς πρέπει να το ανταποδώσουμε."

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα