• Παναγιωτακόπουλος:Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

  4:17 μμ, Δευτέρα 25 Φεβ 2013 4:17 μμ, Δευτέρα 25 Φεβ 2013

  Παναγιωτακόπουλος:Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

  «Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι δεν έχασε την καρδιά και την ψυχή του», αναφέρει ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, χαιρετίζοντας τη μεγάλη «συμμετοχή των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ στην διαδικασία ανάδειξης των αντιπροσώπων για το 9ο Συνέδριο».

  «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και θα παραμένει όρθιο παρά τις προσπάθειες να αλλάξει, να μικρύνει και να μετατραπεί από προοδευτικό κίνημα σε ένα μικρό και συμβιβασμένο δεξιόστροφο κόμμα», τονίζει ο κ. Παναγιωτακόπουλος, ενώ προσθέτει ότι «η συμμετοχή των φίλων και των μελών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων είναι ένδειξη ανησυχίας και αγωνίας για το αύριο και της χώρας και του λαού μας».

  Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτακόπουλο «αποτελεί την κατάθεση της απαίτησης για να συζητηθούν όλα τα πολιτικά ζητήματα στο Συνέδριο και να παρθούν αποφάσεις, που θα οδηγήσουν και πάλι το ΠΑΣΟΚ στον προοδευτικό πολιτικό χάρτη της χώρας».

  «Αρκεί να το κατανοήσουν και οι κάθε λογής «σωτήρες» και αλεξιπτωτιστές της παράταξης που απεργάζονται σχέδια αλλαγής συμβόλων και ονόματος και που δεν διστάζουν να ζητούν το βιολογικό του τέλος», υπογραμμίζει.

  «Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι μπορεί να ξαναγίνει το κίνημα της αλλαγής, της ανατροπής αρκεί να ταυτίσει τις αγωνίες και τις αναζητήσεις του με αυτές της κοινωνίας. Αρκεί να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να ταυτίζεται με την συντήρηση στην χώρα. Αρκεί να αντιληφθεί το αυτονόητο: Θα υπάρχει και θα δυναμώνει όσο ακουμπά στον απλό κόσμο, στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, όσο ξανασυναντά τις πραγματικές του αξίες, όσο πιστεύει στα κοινά οράματα μιας χώρας Ανεξάρτητης, Περήφανης, Οικονομικά Ανεπτυγμένης, με μια Κοινωνία Ισότητας και Δικαιοσύνης. Και γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, καταλήγει ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα