• Ο Clooney τα βάζει με τη "Sun"

  11:41 πμ, Τετάρτη 12 Σεπ 2012 11:41 πμ, Τετάρτη 12 Σεπ 2012

  Aπό την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του George Clooney και της Stacy Kiebler, οι περισσότεροι μιλούν για μια σχέση με ημερομηνία λήξης και τουλάχιστον μια φορά το μήνα, τα περιοδικά και οι εφημερίδες τους χωρίζουν.

  Ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει ποτέ επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι, αλλά το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" μάλλον δεν του άρεσε.

  Όλα ξεκίνησαν όταν η εφημερίδα του Λονδίνου, δημοσίευσε ένα άρθρο, με το οποίο ισχυρίζεται ότι "ενώ ο George Clooney αποφάσισε να "αράξει" στη σχέση, η Stacy του είπε ότι ο δεσμός τους τέλειωσε".

  Ο λόγος του χωρισμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η ύπαρξη ενός άλλου άνδρα.

  Ενώ σε κάποιο άλλο σημείο, αναφέρει πως "Όταν η Stacy πίστευε ότι η σχέση τους θα διαρκέσει, ο George ήθελε να μείνει μόνος του".

  Μάλιστα, ο συντάκτης του άρθρου, ενημέρωνε τους αναγνώστες, ότι από στιγμή σε στιγμή, περίμεναν και την επισημη ανακοίνωση του χωρισμού τους.

  Ο George Clooney, όμως, μέσω του εκπροσώπου του, έστειλε ανακοίνωση σε αμερικανικό site, στο οποίο υποστηρίζει: " Μια ιστορία που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα του Λονδίνου, The Sun, σχετικά με τον George Clooney και την Stacy Kiebler, δεν είναι αληθινή. Είναι μια ιστορία που κατασκευάστηκε για να πουλήσει η εφημερίδα".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα