• Ελεύθερη επιτέλους η Σαράποβα

  11:33 πμ, Δευτέρα 03 Σεπ 2012 11:33 πμ, Δευτέρα 03 Σεπ 2012

  Όταν το 2010 ο Σλοβένος παίκτης της Εφές, Σάσα Βούγιασιτς έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη Μαρία Σαράποβα, προκάλεσε το μένος εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον πλανήτη. Ησυχάστε, κύριοι. Μόλις χώρισαν...

  Για την ακρίβεια: δεν χώρισαν τώρα, αλλά αρχές Ιουνίου. Ωστόσο, η μεγάλη τενίστρια, γνωστή για το ερμητικά κλειστό της στόμα στους δημοσιογράφους, μίλησε μόλις εχθές για τον χωρισμό τους στα Αμερικάνικα tabloid, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του US Open.

  "Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά ήταν μια κοινή απόφαση. Έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, εξακολουθούμε να νιώθουμε φίλοι και περάσαμε πολύ όμορφα χρόνια μαζί", δήλωσε το φαβορί ο US Open. Αμέσως μετά εξήγησε πως έπρεπε να βρεθεί μια λύση, αφού οι καριέρες και των δό αθλητών είχαν μπει εμπόδιο.

  Να σημειωθεί πως ο Βούγιασιτς άφησε πρόσφατα το ΝΒΑ για την Τουρκία, οπότε και προφανώς τα πράγματα μεταξύ τους δυσκόλεψαν...

  "Ζήσαμε όμορφες στιγμές σαν ζευγάρι, αλλά οι καριέρες μας έχουν τόσο ιδιόμορφο αγωνιστικό πρόγραμμα που δεν μπορούσαμε να δούμε ο ένας τον άλλον. Εκείνος δε μπορούσε να ταξιδεύει συχνά πια. Τους τελευταίους δέκα μήνες που παίζει στην Τουρκία δεν κατάφερε να έρθει στις ΗΠΑ ούτε μία φορά", συνέχισε.

  ΠΗΓΗ: ESPRESSO

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα